PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 4636g1768kcal12.5g326.4g4.2g159g
Vehnäjauho puolikarkea 913g3133kcal93g639.2g11g32g
Sokeri 597g2423kcal0g596.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.8g0g0g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 1159g1653kcal144.9g3.5g118.8g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g492g2655kcal2g2.5g295g0g
Maito, Kevyt316g145kcal10.1g15.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g23905kcal528.6g3248.6g867.4g382.4g
Valittu annoskoko8176g11953kcal264.3g1624.3g433.7g191.2g
Annoskoko puolitettuna4088g5976kcal132.2g812.2g216.9g95.6g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219