Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka730g5256kcal7.3g7.3g584g0g
Liivatelehti, gelatiini34g118kcal28.8g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g1404g899kcal154.4g56.2g2.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g169g674kcal0g168.5g0g0g
Mansikka 2808g1306kcal14g235.8g5.6g53.3g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g1348g5418kcal107.8g822.1g229.1g49.9g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g1123g2359kcal33.7g56.2g224.6g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g562g2965kcal51.7g336.9g151.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g37987kcal795.4g3366g2395.4g206.4g
Valittu annoskoko8176g18993kcal397.7g1683g1197.7g103.2g
Annoskoko puolitettuna4088g9497kcal198.9g841.5g598.9g51.6g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316