Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1400g2379kcal279.9g0g140g0g
Mineraalisuola keskiarvo 6.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g18g0.5kcal0g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g35g1kcal0g0.3g0.3g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g1749g1400kcal26.2g117.2g87.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)35g91kcal4.5g4.2g6.3g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g98g376kcal23.5g0g32.3g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g462g1261kcal92.4g4.6g101.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 700g245kcal32.3g13.6g2.1g17.5g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)315g2267kcal0g0g251.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2099g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g1050g3590kcal72.4g818.7g4.2g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g23335kcal1067.8g1937.4g1253.6g69.6g
Valittu annoskoko8176g11667kcal533.9g968.7g626.8g34.8g
Annoskoko puolitettuna4088g5834kcal267g484.4g313.4g17.4g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924