Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2568g542kcal30.8g87.3g5.1g53.9g
Sipuli (kuorittu)526g142kcal6.8g25.2g1.1g8.9g
Vesi1051g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 701g2313kcal14g21g245.2g0g
Kananmuna kuoreton 771g1099kcal96.3g2.3g79g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)39g108kcal3.6g6.9g7.3g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g70g511kcal0.7g0.7g56g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g2452g6621kcal416.9g0g539.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g22672kcal1138.2g286.8g1866.4g126g
Valittu annoskoko8176g11336kcal569.1g143.4g933.2g63g
Annoskoko puolitettuna4088g5668kcal284.6g71.7g466.6g31.5g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459