Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g1752g1927kcal136.7g315.4g8.8g159.4g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Paprikajauhe, punanen7g18kcal1g1.3g0.9g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 3154g718kcal17.7g108.8g9.5g44.1g
Paprika keltainen 280g85kcal2.6g14.3g0.6g5.6g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Paistijauheliha 10%2803g4765kcal560.6g0g280.3g0g
Oliiviöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g16457kcal1449.8g908.4g741.6g424.2g
Valittu annoskoko8176g8229kcal724.9g454.2g370.8g212.1g
Annoskoko puolitettuna4088g4114kcal362.5g227.1g185.4g106.1g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373