Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g144g137kcal10.1g21.6g1.4g11.5g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g144g144kcal11.5g21.6g1.1g11.5g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g9g7kcal0.7g0.9g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.2g5.7kcal0g0g0.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Ruokakerma ingman 5%125g106kcal4.4g7.5g6.3g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1637g870kcal56.2g112.2g21.2g48.4g
Valittu annoskoko819g435kcal28.1g56.1g10.6g24.2g
Annoskoko puolitettuna409g218kcal14.1g28.1g5.3g12.1g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.9g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116295