Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1803g1931kcal416.4g0g27g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1442g1919kcal121.7g253.8g28.8g72.1g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 2163g1152kcal22.9g229.3g2.2g41.1g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g72g255kcal12.8g31.9g16.1g7.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g88kcal0.8g19.1g0.8g0g
Curryjauhe (-), annos 5g60g195kcal6g30g6g6g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Ruokakerma 5%, Valio2404g1562kcal36.1g100.9g120.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16368g15528kcal1252.4g1369.2g523.8g258.6g
Valittu annoskoko8184g7764kcal626.2g684.6g261.9g129.3g
Annoskoko puolitettuna4092g3882kcal313.1g342.3g131g64.7g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087