Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke1022g1022kcal183.9g0g30.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2404g1830kcal45.2g372.5g4.8g24g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 3004g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 12g37kcal1.2g4.1g1.7g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1502g901kcal15g67.6g60.1g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16368g7724kcal496.6g911.4g195.4g74.4g
Valittu annoskoko8184g3862kcal248.3g455.7g97.7g37.2g
Annoskoko puolitettuna4092g1931kcal124.2g227.9g48.9g18.6g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736