Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore271g84kcal1.9g14.9g0.3g3.8g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Sokeri115g467kcal0g115g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g343g1303kcal24.3g172.5g55.6g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g3709kcal52.4g604.8g111.8g20g
Valittu annoskoko819g1854kcal26.2g302.4g55.9g10g
Annoskoko puolitettuna410g927kcal13.1g151.2g28g5g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847