Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 262g47kcal1.5g6.6g1g1.8g
Herkkusieni säilyke 87g15kcal1.8g0.2g0.3g2.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.18g61kcal2.3g11.9g0.4g0.7g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Timjami 1.7g4.9kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi8.7g29kcal0.4g1.3g2.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 131g391kcal24.3g3.3g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g1196kcal62.2g51.8g80.4g11.8g
Valittu annoskoko819g598kcal31.1g25.9g40.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna410g299kcal15.6g13g20.1g3g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.2g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038