Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 450g285kcal13.5g21.6g15.7g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g59g187kcal6.4g37.4g1.3g6.4g
Vehnäjauho, sunnuntai117g409kcal14g83g2.5g3.5g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 106g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g3396kcal92g285g212.2g19.8g
Valittu annoskoko819g1698kcal46g142.5g106.1g9.9g
Annoskoko puolitettuna410g849kcal23g71.3g53.1g5g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197