Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty403g1169kcal88.6g181.3g6.4g0g
Oliiviöljy 36g314kcal0g0g35.5g0g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu22g18kcal0.4g3.9g0.2g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen219g44kcal1.3g8.3g0.7g3.1g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g7g25kcal0.1g6.2g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 53g104kcal0.7g0.9g10.5g2.3g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.8g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.8g4.6kcal0.1g1.4g0.1g1g
Persilja 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g3423kcal186.4g413.8g107.6g18.2g
Valittu annoskoko819g1712kcal93.2g206.9g53.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna410g856kcal46.6g103.5g26.9g4.6g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903