Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 113g239kcal11.2g1g21.4g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g169g96kcal2.4g21g0.3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 68g20kcal1.3g2.4g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix11g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g3.4g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Ruohosipuli 2.3g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g744kcal30.8g53.2g44.8g4.8g
Valittu annoskoko819g372kcal15.4g26.6g22.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna410g186kcal7.7g13.3g11.2g1.2g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845