Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g158g39kcal1.6g7.7g0.3g3.9g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 219g157kcal4g31.6g0.4g2.3g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl109g131kcal3.7g3.9g10.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g175g298kcal33.3g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g1289kcal86.6g89.2g60.4g13.2g
Valittu annoskoko819g644kcal43.3g44.6g30.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna410g322kcal21.7g22.3g15.1g3.3g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759