Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2319g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 670g2019kcal0.7g496.3g0g0g
Hiiva 129g96kcal16.9g1.4g0.5g8.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 644g1958kcal56.4g356.8g12.2g89.5g
Grahamjauho 1288g4224kcal136g781.8g28.3g127.5g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g3091g10820kcal417.3g2027.9g89.6g170g
Suola, annos 3g52g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16384g38233kcal1254.6g7328.4g261.2g791.8g
Valittu annoskoko8192g19117kcal627.3g3664.2g130.6g395.9g
Annoskoko puolitettuna4096g9558kcal313.7g1832.1g65.3g198g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646