Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2768g9497kcal282.1g1937.5g33.2g96.9g
Sokeri 1357g5510kcal0g1356g0g0g
Leivinjauhe 53g94kcal2.8g20.1g0g0.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka53g212kcal0g52.7g0g0g
Rypsiöljy 1198g10591kcal0g0g1197.7g0g
Mustikka metsä- 2555g1125kcal12.8g163.5g15.3g84.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 101g339kcal0.1g82.5g0.1g1.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g107g415kcal0g104.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16384g55565kcal595.6g7433.2g2492.6g365.8g
Valittu annoskoko8192g27783kcal297.8g3716.6g1246.3g182.9g
Annoskoko puolitettuna4096g13891kcal148.9g1858.3g623.2g91.5g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746