Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1767g2521kcal220.9g5.3g181.2g0g
Sokeri 1366g5544kcal0g1364.4g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai118g413kcal14.2g83.8g2.5g4.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 482g1614kcal0.3g393.3g0.2g6.7g
Kaakao (Oboy, original)80g297kcal3.1g65.9g2.2g4.4g
Liivate 121g420kcal103.2g0g0.1g0g
Flora vispi 20%1607g3535kcal48.2g80.3g321.3g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g803g3752kcal22.5g514.2g176.7g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen241g1314kcal26.5g118.1g79.5g3.9g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1607g550kcal49.2g80.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16384g39920kcal976.2g5411.2g1530.6g38.2g
Valittu annoskoko8192g19960kcal488.1g2705.6g765.3g19.1g
Annoskoko puolitettuna4096g9980kcal244.1g1352.8g382.7g9.6g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376