Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1408g2009kcal176g4.2g144.3g0g
Sokeri 1632g6624kcal0g1630.4g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1280g9216kcal10.2g10.2g1024g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1664g5710kcal169.6g1164.8g20g58.2g
Leivinjauhe 64g112kcal3.3g24.2g0g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 640g292kcal19.2g30.7g9.6g0g
Sokeri 544g2208kcal0g543.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 128g439kcal13g89.6g1.5g4.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 192g88kcal5.8g9.2g2.9g0g
Mantelilastu (A la meira)640g3840kcal153.6g42.2g345.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16384g61074kcal1101.4g7098g3095.8g126g
Valittu annoskoko8192g30537kcal550.7g3549g1547.9g63g
Annoskoko puolitettuna4096g15269kcal275.4g1774.5g774g31.5g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928