Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1600g2720kcal320g0g160g0g
Voi 212g1538kcal2.5g0.8g172.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Voi 224g1625kcal2.7g0.9g182.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2000g854kcal67.6g96g20g0g
Juustoraaste emmental punaleima700g2730kcal203g0g210g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras800g2800kcal104g560g12g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16392g26318kcal1452.6g1679.4g1519.2g66.2g
Valittu annoskoko8196g13159kcal726.3g839.7g759.6g33.1g
Annoskoko puolitettuna4098g6580kcal363.2g419.9g379.8g16.6g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594