Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3150g1061kcal21.7g173.3g3.2g44.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g45g272kcal3.1g26.2g15.8g0g
Ruokosokeri378g1541kcal0g377.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 126g422kcal0.1g102.8g0.1g1.8g
Mansikka 4500g2094kcal22.5g378g9g85.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16398g10778kcal94.8g2115.8g56.2g262.8g
Valittu annoskoko8199g5389kcal47.4g1057.9g28.1g131.4g
Annoskoko puolitettuna4100g2695kcal23.7g529g14.1g65.7g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727