Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g20g76kcal1.1g6.4g5g0.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen20g28kcal3.8g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g10g17kcal0.8g0.5g1.3g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu6g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl5g17kcal0.1g0.1g1.7g0g
Tomaatti 4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g7.5g20kcal2.5g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g338kcal18.2g15.2g22g1.8g
Valittu annoskoko82g169kcal9.1g7.6g11g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g85kcal4.6g3.8g5.5g0.5g
Arvot/100g100g206kcal11.1g9.3g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671