Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)32g44kcal3.5g0.1g3.3g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4g36kcal0g0g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.6g30kcal0.9g6g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Raparperi 13g4.5kcal0.1g0.7g0g0.2g
Mansikka 9g4.2kcal0g0.8g0g0.2g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g336kcal9g39.8g14.8g1.4g
Valittu annoskoko82g168kcal4.5g19.9g7.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g84kcal2.3g10g3.7g0.4g
Arvot/100g100g205kcal5.5g24.3g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692