Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen38g49kcal6.4g0.7g3.1g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Amerikan Pekoni filee, HK17g27kcal3.5g0.1g15.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)14g12kcal0.1g0.5g1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g13g7.7kcal0.1g1.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g207kcal20.2g6.4g40.4g0.4g
Valittu annoskoko82g104kcal10.1g3.2g20.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna41g52kcal5.1g1.6g10.1g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672