Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5.6g34kcal1.2g0.4g3g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.7g0.2kcal0g0g0g1.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g205kcal9.8g6.2g15.4g2.8g
Valittu annoskoko82g102kcal4.9g3.1g7.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna41g51kcal2.5g1.6g3.9g0.7g
Arvot/100g100g125kcal6g3.8g9.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070