PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 47g18kcal0.1g3.3g0g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g4.9g27kcal0g0g3g0g
Maito, Kevyt3.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g240kcal5.2g32.6g8.6g3.8g
Valittu annoskoko82g120kcal2.6g16.3g4.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna41g60kcal1.3g8.2g2.2g1g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.8g5.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219