Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali28g5.9kcal0.3g1g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 25g57kcal4.7g0g4.2g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g133kcal10.2g3.2g8.6g1.8g
Valittu annoskoko82g67kcal5.1g1.6g4.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g33kcal2.6g0.8g2.2g0.5g
Arvot/100g100g81kcal6.2g1.9g5.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704