Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Naudan Sisäpaisti39g43kcal8.6g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen3.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g31g11kcal0.6g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g134kcal19g6.2g4.4g0.4g
Valittu annoskoko82g67kcal9.5g3.1g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna41g34kcal4.8g1.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g82kcal11.6g3.8g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313729