Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä49g171kcal3.2g16.1g10.8g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2.8g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g2.2g12kcal0g1.4g0.7g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 20g8.4kcal0.7g0.9g0.2g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)6.4g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g435kcal8.6g47.4g23.8g0g
Valittu annoskoko82g217kcal4.3g23.7g11.9g0g
Annoskoko puolitettuna41g109kcal2.2g11.9g6g0g
Arvot/100g100g264kcal5.2g28.8g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186587