Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g35g161kcal2.1g15.7g10.1g0.3g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)21g9kcal0.1g2.2g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g18g30kcal1.3g2.8g1.5g0.2g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.5kcal0.7g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g445kcal8.4g48.8g24.2g1g
Valittu annoskoko82g222kcal4.2g24.4g12.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna41g111kcal2.1g12.2g6.1g0.3g
Arvot/100g100g270kcal5.1g29.7g14.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509