Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)19g65kcal2.8g12.5g0.5g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g8.8g10kcal1.3g0.1g0.4g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g13g51kcal2.9g0g4.2g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss8.8g4.6kcal0.5g0.5g0g0.3g
Maissi jyvät 8.8g13kcal0.2g2.2g0.2g0.3g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g5.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 18g11kcal0.6g0.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g319kcal17g33g12.4g2.4g
Valittu annoskoko82g160kcal8.5g16.5g6.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g80kcal4.3g8.3g3.1g0.6g
Arvot/100g100g194kcal10.3g20g7.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741