Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti 24g5.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g1.3g10kcal0g0g1.3g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g23g63kcal3.5g1.2g4.9g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g6.3g16kcal1.9g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g200kcal11.4g6g14.6g1.6g
Valittu annoskoko82g100kcal5.7g3g7.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g50kcal2.9g1.5g3.7g0.4g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.6g8.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799