Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g44g7.5kcal0.2g1.1g0.3g0g
Herkkusieni, paistettu 22g22kcal0.6g0.1g2.1g0.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g14g38kcal2.6g0g3g0g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Metvursti kestomakkara1.1g4.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g148kcal7.4g3.2g11.6g0.8g
Valittu annoskoko82g74kcal3.7g1.6g5.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna41g37kcal1.9g0.8g2.9g0.2g
Arvot/100g100g90kcal4.5g1.9g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373562