Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g29g10kcal0.5g2g0g0.4g
Tomaattimehu Valio20g3.9kcal0.2g0.8g0g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Katkarapu 11g7.2kcal1.5g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g11g11kcal0.9g1.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g85kcal6.4g10g1.8g2.6g
Valittu annoskoko82g42kcal3.2g5g0.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna41g21kcal1.6g2.5g0.5g0.7g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6.1g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394378