Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 26g6.4kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl7g12kcal1.3g0.1g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1g8.4kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g62kcal3.8g3g3.6g1.8g
Valittu annoskoko82g31kcal1.9g1.5g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g16kcal1g0.8g0.9g0.5g
Arvot/100g100g38kcal2.3g1.8g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104