Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g3.5g13kcal0.5g2.1g0.2g0.3g
Riisi tumma 3g10kcal0.2g2.2g0.1g0.1g
Tattarisuurimo / -jauho 2.6g8.5kcal0.3g1.6g0.1g0.2g
Hirssisuurimo / -jauho 2.8g10kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g83kcal2.6g15.6g1g1.4g
Valittu annoskoko82g42kcal1.3g7.8g0.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g21kcal0.7g3.9g0.3g0.4g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.5g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241