Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 9g67kcal0.1g0g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Anjovis 5.1g13kcal1.5g0.5g0.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.2g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Purjosipuli16g3kcal0.3g0.4g0g0.3g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio6.2g21kcal1.6g0g1.6g0g
Muna, annos 60g3.7g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g386kcal15.6g25.6g24.4g1.8g
Valittu annoskoko82g193kcal7.8g12.8g12.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g97kcal3.9g6.4g6.1g0.5g
Arvot/100g100g235kcal9.5g15.6g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831