Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g25g5kcal0.3g0.7g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g7.8g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)11g11kcal2.6g0g0.1g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g6.2g11kcal0.5g0.3g0.9g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 31g34kcal1.2g6.1g0.3g0.6g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g145kcal9.4g15.4g4.4g1.2g
Valittu annoskoko82g72kcal4.7g7.7g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g36kcal2.4g3.9g1.1g0.3g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.3g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614