Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 11g33kcal2g5.3g0.1g1.2g
Porkkana 7.1g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 11g14kcal2.4g0g0.5g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g3.3g7.9kcal0.5g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g118kcal10g12.2g2.4g3g
Valittu annoskoko83g59kcal5g6.1g1.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna41g30kcal2.5g3.1g0.6g0.8g
Arvot/100g100g71kcal6.1g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346