Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 1.9g6.8kcal0.6g1g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g3.8g12kcal0.7g1.6g0.3g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.8g6kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 6.5g26kcal0g6.5g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Hiiva 1.9g1.4kcal0.3g0g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai32g114kcal3.9g23g0.7g1g
Rusinat (Rainbow) 1 pss4.8g15kcal0.1g3.4g0g0.5g
Mantelirouhe, 1 rkl1.5g8.8kcal0.3g0.1g0.8g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g455kcal13.2g71.6g12.4g5.2g
Valittu annoskoko83g227kcal6.6g35.8g6.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna41g114kcal3.3g17.9g3.1g1.3g
Arvot/100g100g276kcal8g43.4g7.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103