Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g8g2.4kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g19g21kcal3.2g0.5g0.6g0g
Risottoriisi (Risella), 60g14g49kcal1.1g10.5g0.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka4.7g5.8kcal0.1g1.2g0g0.2g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g200kcal9.2g30g4.2g1.4g
Valittu annoskoko83g100kcal4.6g15g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g50kcal2.3g7.5g1.1g0.4g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414