Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 26g31kcal5.7g0g0.9g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)16g13kcal0.2g0.5g1.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g2.5g9kcal0g2.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g133kcal12g5.6g6.8g0.2g
Valittu annoskoko83g67kcal6g2.8g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna41g33kcal3g1.4g1.7g0.1g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.4g4.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391