Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys10g13kcal2g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Pakaste vihanneksia21g8.3kcal0.6g1.1g0.2g0.6g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto8.3g23kcal1.6g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g105kcal8.6g3.4g6.2g1.2g
Valittu annoskoko82g53kcal4.3g1.7g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g26kcal2.2g0.9g1.6g0.3g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.1g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176298