Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 6.5g57kcal0g0g6.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.4g0.5g1.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 4.3g31kcal0g0g3.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.7g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Hiiva 2.2g1.6kcal0.3g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 11g4.9kcal0.3g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g502kcal10.4g63.4g22.2g3.2g
Valittu annoskoko83g251kcal5.2g31.7g11.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna41g126kcal2.6g15.9g5.6g0.8g
Arvot/100g100g304kcal6.3g38.3g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070