Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g15g111kcal0g0g12.3g0g
Sokeri13g53kcal0g13.1g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl13g17kcal1.7g0.1g1.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)30g93kcal5.1g16.2g0.9g3.9g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Marianne crush 150g11g45kcal0.1g9g0.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g644kcal13.8g78.2g30.4g8.2g
Valittu annoskoko83g322kcal6.9g39.1g15.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna41g161kcal3.5g19.6g7.6g2.1g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622