Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sieni rouskut, suolattu 22g5.6kcal0.3g0.5g0.1g0.6g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 16g39kcal2.2g0.9g3g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1g9kcal0g0g1g0g
Paprika, punainen30g7.6kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g131kcal6g7g8.4g3g
Valittu annoskoko82g65kcal3g3.5g4.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna41g33kcal1.5g1.8g2.1g0.8g
Arvot/100g100g80kcal3.6g4.3g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189459