Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton31g205kcal8.1g3.4g18.4g0.6g
Canderel makeutusjauhe1.6g6kcal0g1.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.7g14kcal0.7g0.4g0.8g1.1g
Kookoshiutale 5.5g36kcal0.4g0.3g3.5g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)31g134kcal23.7g1.6g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g790kcal65.8g14.4g52.2g5.2g
Valittu annoskoko83g395kcal32.9g7.2g26.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna41g198kcal16.5g3.6g13.1g1.3g
Arvot/100g100g478kcal39.8g8.7g31.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892