V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.9g9kcal0.5g0.6g0.5g0.5g
Aprikoosi, kuivattu 3.1g6.9kcal0.2g1.4g0g0.2g
Luumu kivetön 1.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)3.7g7.2kcal0.1g1.5g0g0.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl7.5g26kcal1.1g4.2g0.5g0.8g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.9g4.7kcal0.3g0.2g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g109kcal4.4g16.2g2.2g5.6g
Valittu annoskoko83g55kcal2.2g8.1g1.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna41g27kcal1.1g4.1g0.6g1.4g
Arvot/100g100g66kcal2.7g9.8g1.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720