Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Oltermanni, perinteinen11g41kcal2.8g0g3.3g0g
Aurajuusto6.4g22kcal1.3g0g1.9g0g
Paprika punainen 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki15g12kcal2g0.3g0.3g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 5.8g11kcal1.6g0g0.5g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )5.8g8.2kcal0.8g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g256kcal22.8g3.2g17g1g
Valittu annoskoko83g128kcal11.4g1.6g8.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna41g64kcal5.7g0.8g4.3g0.3g
Arvot/100g100g155kcal13.8g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062