Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu20g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.7kcal0.1g0g0.1g0.1g
Maitosuklaa 15g81kcal1.5g7.5g4.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 15g107kcal0.1g0.1g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g669kcal10.2g70.8g37.8g1g
Valittu annoskoko83g335kcal5.1g35.4g18.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna41g167kcal2.6g17.7g9.5g0.3g
Arvot/100g100g406kcal6.2g42.9g22.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772