Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 38g8kcal0.4g0.9g0.1g0.7g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper38g109kcal9.8g0g7.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g366kcal20.4g1.8g31g1.4g
Valittu annoskoko83g183kcal10.2g0.9g15.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g92kcal5.1g0.5g7.8g0.4g
Arvot/100g100g222kcal12.4g1.1g18.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672